Menu

Kuupäev

   Hommikusöök

      Lõunasöök

      Õhtuoode

20.mai

Neljaviljapuder moosiga 200-25
Koolipiim 200

10.00 vahepala:
Koolipirn 60

Tomati-läätsesupp 250
Vormileib 40
Mustsõstrakissell vahukoorega 150-30

Sõrnikud hapukoorega 100-20
Tee sidruniga 200

21.mai

Piima-nuudlisupp 250
Võileib pasteediga 30-15

10.00 vahepala:
Kooliporgand 30

Sardellid  80
Kartulipüree 200
Konserveeritud kurk 30
Peenleib 30
Mahl  200

Saiake 80
Koolipiim 200
Banaan 60

22.mai

Riisipuder 200
Sepik võiga 25-5
Kakaojook 200

10.00 vahepala:
Kooliõun 60

Kalasupp hapukoorega 250-12
Rukkileib 40
Jogurti-puuvilja-küpsisetarretis moosiga 130-25

Pitsa singiga 100
Koolipiim 200

23.mai

Piima-hirsisupp 250
Võileib vorstiga 30-5-15

10.00 vahepala:
Koolikurk 30

Hakklihakaste 120
Keedetud kartul 200
Hiinakapsa-maisi-paprikasalat õlikastmega 60
Peenleib 30
Koolipiim  200

Omlett 80
Sepik võiga 25-5
Soe morss 200

24.mai

 

Assortiipuder 200
Sepik võiga 25-5
Viljakohvijook piimaga 200

10.00 vahepala:
Koolinuikapsas 30

 

Köögiviljasupp   250
Rukkileib 40
Maitsestatud kohupiim kisselliga 120-150

 

Makaronid riivjuustuga 150-30
Kakaojook 200

 

Keskmine  tarbimine:

20.05.-24.05.2019. 

Energia, kcal 1215  (89,4 % soovituslikust)

Süsivesikud (g) 163 / 51,5 %TE

Rasvad (g)  42 / 31,1 %TE

Valgud (g)  48 /15,8 %TE

                                           (%TE –protsent tarbitud energiast).               

Vanusegrupp 5-6 aastased lapsed.